Laguna Residence, 2 camere, 50mp, amenajat, loc de parcare

Descriere apartament

Va propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere, open space, bucatarie , situat in zona Barbu Vacarescu - Hotel Caro, intr-un bloc nou cu un regim de inaltime S+P+7 , disponibil la etajul 4, cu o suprafata de 50 mp din care 6 mp balcon.

Imobilul este situat in apropiere de Autostrada Urbana, zona Pipera office, Priomenada Mall.

Situat in zona Floreasca, pe malul de nord al lacului Tei, ansamblul Laguna Residence iti permite accesul facil catre multiple puncte de interes: zona de birouri, centre comerciale, cluburi, restaurante si terase de pe malurile lacurilor Floreasca si Herastrau. La cateva minute de mers gasiti statii RATB si Metrorex.

Te vei bucura de 12.000 mp de spatii verzi cu amenajare peisagistica unica, te vei plimba prin parcul de pe malul lacului si prin gradinile pline de vegetatie, si vei putea admira apusul in fiecare seara de pe ponton. In zilele calduroase de vara te invitam sa te bronzezi pe un sezlong la piscinele din complex.

Laguna Residence iti ofera toate facilitatile si confortul de care ai nevoie. Locurile de parcare se afla in subteran, unde vei gasi si o statie de incarcare eletrica, iti vei face cumparaturile in zona comerciala special creata pentru tine, iar pentru a te mentine in forma te invitam la sala de fitness din interiorul complexului.ID Oferta: 1656

Pret Vanzare: € 145,000 
Zona:Barbu Vacarescu
Suprafata utila:50 mp
Confort:1 sporit
Compartimentare:open space
Etaj:4/7
Nr. etaje imobil:7
Numar Bai:1
Numar Balcoane:1
Reper:Hotel Caro
Tip Imobil:Bloc Mixt
Numar Camere:2
An Constructie:2014
Destinatie:Locuinta
Actualizat la: 10 Mai 2021
Numar de afisari: 350

Caracteristici generale

  • Izolatii termice: Exterior
  • Acces:
  • Terasa: 1
  • Servicii: administrare